Insolvență, reorganizare sau faliment? Lipsa disponibilităților bănești ale unei companii poate duce către insolvență. Mai exact, insolvența este acea stare a patrimoniului societății debitoare care se caracterizează prin insuficiența fondurilor bănești disponibile pentru plata datoriilor certe, lichide și exigibile, după 60 de zile de la scadență, iar cuantumul datoriei să fie de 40.000 lei. Numeroase probleme legale se pot naște din starea de insolvență a persoanei juridice, drept pentru care venim cu soluții optime pentru fiecare caz în parte, oferind cele mai bune sfaturi clienților noștri.
De la oportunitatea recurgerii la procedura concordatului preventiv, sau deschiderea procedurii insolvenței ori a falimentului și până la propunerea unui plan de reorganizare pentru salvarea societății, echipa noastră de profesioniști construiește cea mai bună strategie pentru clienții săi.
Află de la echipa noastră detalii despre drepturile și obligațiile pe care le ai în cadrul unei proceduri de insolvență, termenele în care îți poți exercita drepturile și șansele pe care le ai de a îți recupera creanța pe care o deții împotriva societății insolvente.
Apelează la echipa noastră de profesioniști dacă dorești să deschizi procedura insolvenței, asigurăm asistența juridică și reprezentarea pentru deschiderea procedurii la cererea societății insolvente sau la cererea creditorului, formularea cererii de înscriere la masa credală a societății debitoare, redactarea contestațiilor și a cererilor specifice în cadrul procedurii insolvenței sau falimentului.